Het Feestkasteel logo
Het Feestkasteel

Tenten

De juiste tent is een krachtig element voor een geslaagd feest. Een tent kan de juiste sfeer opwekken, een gezellige beslotenheid creëren, een welkom stukje schaduw bieden op een hete zomerdag, of toevluchtsoord zijn bij onverhoopte regen.

Van een verjaardagsfeestje tot bedrijfsevents, wij hebben voor elke gelegenheid de geschikte tent. Zoekt u naar een budgetvriendelijke overkapping voor een last minute tuinfeestje, of de eyecatcher voor uw product launch? Bij Het Feestkasteel bent u aan het juiste adres voor alle tentenverhuur.

Ga direct naar de shop

Verhuur Tenten

Dome tent

Stertent

Pagodetent

Partytent

Dome tent

Stertent

Pagodetent

Partytent

Het Feestkasteel

Praktisch

  • Onze tenten zijn uitgerust met eenvoudig te plaatsen en verwijderen zijwanden. Beschutting tegen regen en wind in een handomdraai.
  • Na elk verhuur controleren wij onze tenten op schade en reinigen ze grondig. Zo krijgt u steeds een schoon product in de beste staat.
  • Al onze tenten kunnen voorzien worden van verlichting (wit of kleur). Met onze Showtec Spectral M800 IP65 spots kunnen we de tenten of zelfs uw tuin professioneel verlichten.
  • Wij kunnen eveneens meubilair, verwarming, een tentvloer en andere toebehoren voorzien.
  • Al onze prijzen zijn inclusief levering en plaatsing binnen een straal van 20km rondom ons magazijn te Hulshout en inclusief btw. Hou er wel rekening mee dat de plaats van levering goed bereikbaar moet zijn, indien we alle materialen verder dan 15m moeten dragen zal hiervoor een meerprijs worden aangerekend rekening houdend met werkuren en de afstand tussen het voertuig waar we mee leveren en de plaats waar de tent moet komen. Voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte, dus aarzel niet een mailtje te sturen naar info@hetfeestkasteel.be.