Het Feestkasteel logo
Het Feestkasteel

Springkastelen & Attracties

Het Feestkasteel biedt een breed assortiment met meer dan 70 attracties en springkastelen aan voor verhuur. Verschillende afmetingen, open of overdekt, met obstakels of glijbaan. Wij hebben opties voor ieder budget en elke gelegenheid, leeftijdsgroep of voorkeur. Want een springkasteel en volwassenen gaan wel degelijk samen.

Wij verhuren ook een divers aanbod attracties. Verschillende soorten spellen en moeilijkheidsgraden, gaande van darts of vier-op-een-rij tot de mechanische stier of levend tafelvoetbal. Breng wat extra energie op het feest of organiseer een originele teambuilding voor je collega’s.

Ga direct naar de shop

Verhuur Springkastelen & Attracties

Springkastelen

Attracties

Springkastelen

Attracties

Het Feestkasteel

Waarom een springkasteel huren bij Het Feestkasteel?

  • Wij garanderen dat wij attracties en springkastelen verhuren die in orde zijn met de wetgeving. De veiligheid van uw kinderen is onze belangrijkste zorg.
  • Bij slecht weer kan u kosteloos annuleren tot 24u voor het afgesproken leveringstijdstip.
  • Wil u meerdere attracties of springkastelen huren op 1 locatie? Mail ons vrijblijvend voor een scherpe prijs!
  • Onze eigen reiningsdienst verzekert dat er een kraaknet springkasteel of perfect werkende attractie bij u afgeleverd wordt. Na elk gebruik controleren wij alles uitvoerig en maken we de springkastelen en attracties grondig schoon.
  • We zetten het springkasteel of de attractie op, voorzien de nodige verlengkabels, en komen het weer afbreken en ophalen. U hoeft zelf niets te doen!
  • Wij zijn een van de grootste spelers in de regio, met een assortiment met meer dan 70 springkastelen en attracties. Daardoor kunnen wij u vrijwel alle feestmateriaal verhuren. Niet enkel een springkasteel of attractie, maar ook tentenverhuur (partytent, pagodetent, dome tent, stertent), tentvloeren, verhuur tafels en stoelen, servies, koelkasten,…

Praktisch

Bij levering van springkastelen en attracties hebben we voor het steekwagentje een doorgang van minstens 1 meter nodig (afhankelijk van het springkasteel of de attractie die u bestelt). Indien u twijfelt of dit bij u mogelijk is, kan u altijd informeren voor u uw keuze maakt.

Alle prijzen van springkastelen en attracties vanaf 90€ zijn inclusief btw en levering in een straal van 20 km rond ons magazijn in Hulshout. Voor grotere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte.

Voor alle inlichtingen en bestellingen, stuur gerust een mail naar info@hetfeestkasteel.be.