Het Feestkasteel logo
Het Feestkasteel

Meubilair & Toebehoren

Het Feestkasteel biedt een breed assortiment feestmeubilair en toebehoren foor feest en tenten aan voor verhuur. Wilt u tafels en stoelen huren voor uw feest? Wij hebben ruime keuze in stijlen, ook loungemeubels, barstoelen, bartafels, statafels, receptietafels,...

Bij onze toebehoren vindt u verwarmingsopties voor terras of tent, houten vloeren voor tent of als dansvloer, en alle tafelbedekking: aangepast tafellinnen in de gewenste stijl, servies, glazen, bestek,... Alles voor een geslaagd feest.

Ga direct naar de shop

Verhuur Meubilair & Toebehoren

Meubilair

Toebehoren

Meubilair

Toebehoren

Het Feestkasteel

Onze sterktes

  • Organiseert u een groot feest en hebt u veel meubilair of materiaal nodig? Mail ons vrijblijvend voor een scherpe prijs!
  • Na elk gebruik controleren wij alles uitvoerig en maken we de meubels en toebehoren grondig schoon. Servies, bestek en glaswerk wordt professioneel gereinigd.
  • We zetten het springkasteel of de attractie op, voorzien de nodige verlengkabels, en komen het weer afbreken en ophalen. U hoeft zelf niets te doen!
  • Wij zijn een van de grootste spelers in de regio, met een uitzonderlijk groot assortiment. Daardoor kunnen wij u vrijwel alle feestmateriaal verhuren. Niet enkel meubilair en toebehoren, maar ook een springkasteel of attractie, tentenverhuur (partytent, pagodetent, dome tent, stertent), tentvloeren, verhuur tafels en stoelen, servies, koelkasten,…

Praktisch

Bij levering van meubilair en toebehoren hebben we voor het steekwagentje een doorgang van minstens 1 meter nodig. Indien u twijfelt of dit bij u mogelijk is, kan u altijd informeren voor u uw keuze maakt.

Alle prijzen zijn inclusief btw en levering in een straal van 20 km rond ons magazijn in Hulshout. Voor grotere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte.

Voor alle inlichtingen en bestellingen, stuur gerust een mail naar info@hetfeestkasteel.be.