Het Feestkasteel logo
Het Feestkasteel

Verhuur springkastelen

Bij ons kan u feestmateriaal huren voor elke gelegenheid. Ons aanbod springkastelen en attracties telt meer dan 70 opties voor verhuur.

Wij hebben het perfecte springkasteel te huur voor elk feest en voor elke leeftijd. Want wie zegt dat een springkasteel en volwassenen niet samen gaan? In ons assortiment attracties en springkastelen voor verhuur vindt u alles van het schattige springkasteeltje voor de kleinsten, over de stevige luchtkussen-obstakelbaan voor de actieve schavuiten, tot een disco springkasteel voor de grote waaghalzen. Iedereen, van elke leeftijd, weet de eenvoudige pret van een springkussen te waarderen.

Daarnaast kan u bij ons ook ander feestmateriaal huren van dezelfde kwaliteit en geleverd met dezelfde service. Tentenverhuur voor elk feest (Dome tentStertentPagodetentPartytent), tafels en stoelen huren, en toebehoren als een houten dans- of tentvloer, verwarming, koeling, servies, glaswerk,...

Wij werken voor particuliere en professionele klanten voor o.a. familiefeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten, kinderfeestjes, babyborrels; maar eveneens een schoolfeest, recepties, bedrijfsevenementen, team buildings, opendeurdagen, braderieën,…

Het Feestkasteel komt naar u toe. Wanneer u bij ons een springkasteel huurt, komen wij dit op de afgesproken datum en tijd bij u leveren en stellen wij het op. Na afloop van de huurtijd breken wij het springkasteel af en nemen het weer mee. U hoeft niets te doen! Vertrouw op de uitstekende service van Het feestkasteel voor springkastelen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en daarbuiten.

Lees meer

Op zoek naar een springkasteel te huur? Wij hebben een ruime keuze!

Onze diensten

Verhuur Springkastelen en Attracties

  • Voor kinderen en volwassenen
  • Vele verschillende afmetingen
  • Grote keuze voor elke kinderwens

Wij doen levering, opbouw, afbraak, ophaling. Wij bedienen de attractie indien nodig.

Verhuur springkastelen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en daarbuiten.

Wij beschikken over een diploma event manager. Vraag ons om elk advies!

Herstelling en Reiniging

Springkastelen en opblaasbare attracties hebben regelmatig onderhoud nodig om hun nette uitzicht te behouden. U hebt een springkasteel dat een schoonmaakbeurt kan gebruiken? Wij zorgen voor een schitterend resultaat.

Eventuele beschadigingen, groot of klein, herstellen we op een professionele, duurzame en esthetische manier.

Lees meer

Het Feestkasteel - Verhuur springkastelen