Het Feestkasteel logo
Het Feestkasteel

Een springkasteel herstellen, reinigen of maatwerk

Springkasteel herstellen

Een springkasteel herstellen is een vak apart. In onze atelier hebben we een eigen hersteldienst met stikmachines en lasapparaten beschikbaar. We kunnen de meeste springkastelen en attracties binnen vrij korte tijd repareren door kapotte naden te stikken met rotwerende garen of indien nodig te lassen.

Een herstelling kan best zo snel mogelijk gebeuren. Een springkasteel of attractie met een losse naad of een gat gaat lucht verliezen en is niet zo stevig meer. Daardoor gaat het materiaal heel snel meer schade oplopen. Een kleine herstelling is niet duur en meestal binnen de 3 dagen klaar.

Wij kunnen eveneens grote herstellingen uitvoeren, zoals een volledige vervanging van het glijzeil. Is het glijzeil van uw springkasteel of schuifaf aan vervanging toe? Een rits die stuk is? Vangnetten die stuk zijn of aan vervanging toe zijn? Wilt u een obstakel weg of erbij in uw kasteel? Wij kunnen het  in 99% van de gevallen voor u oplossen.

Hebt u een springkasteel of attractie met beschadiging? Stuur een mailtje met enkele foto's van uw springkasteel en de schade naar info@hetfeestkasteel.be. We laten u zo snel mogelijk de duurtijd van de herstelling en de geraamde kostprijs weten. Springkastelen binnenbrengen voor herstelling of erna ophalen kan enkel na afspraak.

Het Feestkasteel - Herstelling en Reiniging
Het Feestkasteel - Herstelling en Reiniging
Het Feestkasteel - Herstelling en Reiniging
Het Feestkasteel - Herstelling en Reiniging
Het Feestkasteel - Herstelling en Reiniging

Reiniging

Een regelmatige reiniging van springkastelen en attracties is noodzakelijk. Zij worden immers vaak op gras of zand geplaatst. Bovendien worden er vaak etenswaren in meegenomen hoewel dit niet toegestaan is. Ook kan nat dichtplooien zorgen voor schimmelaanslag. Deze vlekken zijn erg moeilijk te verwijderen.

Door de jaren heen hebben wij kennis en ervaring opgedaan inzake de beste producten en manieren om springkastelen en attracties schoon te maken. Zodoende kunnen we deze materialen weer tot een vrijwel perfecte staat brengen.

De prijs van een volledige reiniging van een springkasteel van maximum 6x6 meter is 250€ + btw en duurt ongeveer 3 dagen. Prijzen voor grotere kastelen, attracties en hindernisbanen zijn te verkrijgen op aanvraag.

Een volledige schoonmaakbeurt houdt in:

  • Zand, stof en vuil verwijderen
  • Grondige schoonmaak van binnen- en buitenkant
  • Verwijderen van schimmelplekken
  • Volledig droog en schoon terugbezorgen aan de klant (winterklaar)

Wilt u meer inlichtingen? Stuur een foto van het springkasteel of de attractie die u wenst te laten reinigen naar info@hetfeestkasteel.be en wij laten u meteen weten hoeveel de schoonmaakbeurt zal kosten en wanneer wij ze kunnen uitvoeren.

Het Feestkasteel - Herstelling en Reiniging - Blowers

Onderhoud en verkoop blowers

Een springkasteel motor of een blower staat meestal buiten in weer en wind. Hierdoor gaan er soms onderdelen in de motor stuk, of maakt de motor een trillend of daverend geluid.

Wij doen onderhoud en herstellingen aan blowers en bieden u nieuwe blowers aan van The Fan Company. Deze blowers zijn speciaal ontwikkeld voor het opblazen en op druk houden van springkastelen, attracties en opblaasbogen.

We hebben deze blowers steeds op voorraad. Zij kunnen na afspraak meteen afgehaald worden. Uiteraard kunnen we deze ook naar u verzenden per post maar dan komen er de verzendkosten bij.

Bekijk onze blowers